• Hier vind je alle grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor een kleinschalige of grotere zeepmakerij.


    Shop nu

Gildewerk zeepmaken

Zelf zeep maken: Handgemaakte zeep is aantrekkelijker dan machinaal gemaakte zeep.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging met ambachtelijk gemaakte zeep- en badproducten.

Zeep maken: voldoe aan de vraag naar ambachtelijke producten

Met persoonlijke verzorging bedoelen we niet gewoon baden en douchen, maar volop genieten met alle zintuigen! Van een heerlijk warm bad met luxe badzout, een zachtschuimende douchegel, een verfrissende scheerbeurt of een ontspannende massage.

De consument let bij de aankoop van persoonlijke verzorgingsmiddelen steeds vaker op de herkomst ervan. Daardoor groeit de vraag naar origineel, kleinschalig, maar verantwoord vervaardigde producten. Met onze zuivere grondstoffen, doeltreffende apparatuur en veilige werkmethoden, kun je eenvoudig ambachtelijke zeep- en badproducten produceren die aan deze vraag voldoet.

Wens je meer informatie over hoe je zeep ondernemer kan worden?

Of je nu gietzeep maakt, vloeibare zepen, vervaardigd, badzout mengt, of stukken zeep maakt met onze zeepmachine, je maakt altijd producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Alsook aan de strenge Europese wettelijke eisen.

Als ambachtelijk zeepmaker kun je bovendien zeepproducten vervaardigen die in vorm, geur en kleur uitstijgen boven de gangbare normen. De mogelijkheden om je zeep “iets extra’s” te geven door een bijzondere vorm, verpakking, decoratie of personalisering zijn bovendien eindeloos.

Leer zelf zeep maken tijdens onze cursus of workshop

Gildewerk verkoopt je niet alleen de grondstoffen en apparatuur, maar biedt je ook cursussen en workshops. Hierin ervaar je precies hoe je een eigen zeep kunt maken. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden en delen onze passie voor het vak graag met je. Na de cursus of workshop zul je direct aan de slag kunnen. Daarnaast ben je bij ons aan het goede adres voor onderhoud aan jouw apparatuur en machines. Als je problemen ondervindt of er voor wilt zorgen dat jouw apparatuur en machines in de beste conditie blijven, kun je ons inschakelen.

Direct beginnen met je eigen zeep maken?

Wil je direct beginnen met je eigen zeep maken? Plaats dan je bestelling in onze webshop. Wij hebben alle benodigdheden om zeep te maken direct op voorraad. Mocht je een vraag hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met het team van Gildewerk op. Via de telefoon of e-mail geven we je graag advies. Uiteraard kun je je ook inschrijven voor onze cursus of workshop als je het vak van onze vakmensen wilt leren. Tot slot vind je het misschien leuk om te weten dat wij niet alleen benodigdheden voor het maken van zeep, maar ook voor het maken van kaarsen. Ook ambachtelijke kaarsen zijn razend populair en een echte aanwinst binnen uw ambachtelijke makerij!

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken