Wie zijn wij?

Gildewerk voor ambachtelijke ondernemers

Kaarsenmaken en zeepmaken is een vak apart. De liefde die in het handmatig maken van kaarsen en zepen gaat, straalt direct uit naar de consument. Gildewerk bedient een groot aantal bedrijven over de gehele wereld die heel bewust kiezen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons unieke assortiment.

Gildewerk is al decennialang leverancier van benodigdheden voor kaarsenmakerijen en/of zeepmakerijen over de gehele wereld. Gildewerk verwierf in deze sector een bijzondere reputatie door de ontwikkeling van betrouwbare, ambachtelijke apparatuur van eigen ontwerp, het gebruik van zuivere, veilige grondstoffen en de toepassing van degelijke werkmethoden. Daarnaast onderscheidt Gildewerk zich door aandacht voor inspiratie, opleiding en zakelijke ondersteuning. De liefde en voldoening die het ambachtelijk ondernemerschap met zich meebrengt levert zo bedrijfsresultaten op die ertoe doen.

Maak kennis met het
Les Maîtres Savonniers
keurmerk

Het merk Les Maîtres Savonniers biedt meerdere voordelen voor ondernemers. Zij profiteren van een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding bij de inkoop en uitstekende verkoopmarges voor hun producten.

Zet de volgende stap en wordt ook een ambachtelijke ondernemer die creatief, eerlijk handwerk creëert wat zichzelf terugbetaalt in voldoening en omzet.

Gildewerk
workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken