• Het grootste kaarsenmaken
    assortiment van Nederland.

    Ontdek onze rijk uitgeruste webshop.

    Shop nu

Gildewerk kaarsenmaken

Handgemaakte kaarsen zijn fijne sfeermakers, ook als ze niet branden. Ze zijn uniek en met liefde gemaakt.

Kaarsen brengen kleur, ze brengen geur, ze brengen ambiance. Een mooie kaars is een onmisbaar element in een eigentijds interieur en vormt altijd een gewaardeerd geschenk. Handgemaakte kaarsen onderscheiden zich van strakke, fantasieloze fabriekskaarsen. Zelfs aan de ’gewone’ gedompelde dinerkaarsen ziet men direct dat het een ambachtelijk product is. Een ambachtelijk geproduceerde kaars is daardoor een ijzersterk verkoopbaar product waar steeds meer mensen voor gaan.

De productie van kaarsen is een aantrekkelijk en winstgevend ambacht. Gildewerk levert alle grondstoffen, apparatuur, gereedschappen en andere benodigdheden voor een kleinschalige of grotere kaarsenmakerij. Ook met slechts een geringe investering beschik je al over uitgebreide mogelijkheden tot het vervaardigen van aantrekkelijke, creatieve kaarsen.

Gildewerk onderhoudsservice

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van het geregeld laten nakijken van hun apparatuur. Dit blijkt in praktijk ook zeker geen overbodige luxe te zijn. Niet dat we tijdens het uitvoeren van het onderhoud levensbedreigende situaties zijn tegenkomen, maar slijtage of verkeerd gebruik blijken soms wel tot ongewenste situaties te kunnen leiden. En veiligheid gaat toch voor alles! Ook voorkomt regelmatig onderhoud soms grotere reparaties en dit kan dus besparend werken. De Gildewerk onderhoudsmonteur kan bovendien vaak goede tips geven over handiger werkwijzen en apparatuur gebruik.

KLIK HIER als je meer wilt weten over de Gildewerk onderhoudsservice.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

Gildewerk