Wascrème

Onze populaire, luchtige wascrème basis is een milde, romige gezichts- en body reiniger voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Deze zeepvrije basis is SLS en SLES vrij en bevat geen parabenen. De wascrème kan gepersonaliseerd worden door geur, kleur en/of scrub toe te voegen. Zo is deze ook geschikt om o.a. suikerscrubs en bodybutters te maken.

Op ambachtelijke wijze kaarsen produceren. Alle opties en kosten op een rij.

Kaarsen brengen kleur, ze brengen geur, ze brengen sfeer. Een mooie kaars is een onmisbaar element in een eigentijds interieur en vormt altijd een gewaardeerd geschenk. Handgemaakte kaarsen onderscheiden zich van strakke, fantasieloze fabriekskaarsen. Je ziet direct dat het een ambachtelijk product is. Een ambachtelijk geproduceerde kaars is daardoor een goed verkoopbaar product. Wat zijn de opties?

Prikkel de zintuigen. Handige tips voor het kiezen van een goede kleur-geur combinatie

Of je nu gietzeep maakt, vloeibare zepen of badzout mengt, of stukken zeep maakt met onze zeepmachine, je maakt altijd producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Alsook aan de strenge Europese wettelijke eisen.

Als ambachtelijk zeepmaker kun je bovendien zeepproducten vervaardigen die in vorm, geur en kleur uitstijgen boven de gangbare normen. De mogelijkheden om je zeep “iets extra’s” te geven door een bijzondere vorm, verpakking, decoratie of personalisering zijn bovendien eindeloos.

Over Gildewerk

Gildewerk is al sinds 1977 een betrouwbare  leverancier van benodigdheden voor kaarsenmakerijen en/of zeepmakerijen over de gehele wereld.

Categorieën

Archief