• Het grootste kaarsenmaken
    assortiment van Nederland

    Ontdek onze rijk uitgeruste webshop

    Shop now

Gildewerk kaarsenmaken

Zinvolle en creatieve activiteiten voor mensen met een beperking

Kaarsen brengen kleur, ze brengen geur, ze brengen sfeer. Een mooie kaars is een onmisbaar element in een eigentijds interieur en vormt altijd een gewaardeerd geschenk. Handgemaakte kaarsen onderscheiden zich van strakke, fantasieloze fabriekskaarsen. Je ziet direct dat het een ambachtelijk product is. Een ambachtelijk geproduceerde kaars is daardoor een goed verkoopbaar product.

De productie van kaarsen is een aantrekkelijk ambacht. Wij verzorgen opleidingen en leveren alle grondstoffen, apparatuur, gereedschappen en andere benodigdheden voor een kleinschalige of grotere productie. Ook met slechts een geringe investering beschikt je al over uitgebreide mogelijkheden tot het vervaardigen van aantrekkelijke, creatieve kaarsen. De twee belangrijkste methoden voor het maken van kaarsen zijn dompelen en gieten. Maar je kunt bijvoorbeeld ook rollen, snijden, stansen of stapelen. Daarnaast is er een wereld aan mogelijkheden op het gebied van decoreren en verpakken.

Zorginstellingen apparatuur

Special ontwikkeld voor zorginstellingen

Alleen de veiligste apparatuur, hulpmiddelen en grondstoffen worden geleverd door Gildewerk. De machinerieën zijn zo veilig dat deelnemers er probleemloos mee aan de slag kunnen. De apparatuur heeft tevens een lage gebruiksdrempel. Hierdoor kan elke deelnemer, van elk niveau, een rol in het proces vervullen. Alle elektrische apparatuur draagt het CE-keurmerk en is dus gecontroleerd op veiligheid en deugdelijkheid.

DE APPARATUUR IS ZO VEILIG DAT DEELNEMERS ER PROBLEEMLOOS MEE AAN DE SLAG KUNNEN.

De speciaal ontwikkelde apparatuur voor zorginstellingen zijn gemakkelijk en veilig te bedienen en vragen relatief weinig onderhoud. Echter, we adviseren wel om ze regelmatig na te kijken. Regelmatig onderhoud voorkomt soms grotere reparaties en dit kan dus besparend werken. De Gildewerk onderhoudsmonteur kan bovendien vaak goede tips geven over handiger werkwijzen en apparatuur gebruik.

Wil je meer weten over deze service? holland@gildewerk.com

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

Gildewerk