GILDEWERK WORKSHOPS

Kaarsen- en zeepmaken workshops voor activiteitenbegeleiders

Om te leren of om bij te blijven op uw vakgebied zijn er in het voor- en najaar de workshops. Je maakt kennis met de nieuwste trends en technieken en handige tips en trucs komen uitgebreid aan de orde. Voor cursisten uit Nederland en België zijn er alleen workshops van één dag. Voor cursisten van buiten Nederland en België zijn er tweedaagse workshops.

Gildewerk maakt het mogelijk om stapsgewijs kennis te maken met een activiteit en goed voorbereid aan de slag te gaan. Voor een eerste oriëntatie nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Wij kunnen je laten zien waaruit de verschillende installaties bestaan, zodat je kan inschatten welke het meest geschikt zijn voor de deelnemers. Van veel installaties hebben wij voorbeeldoffertes klaarliggen, waarmee je gemakkelijk kunt bepalen of een installatie binnen het budget past. Alleen na een afspraak kunnen we tijd voor je reserveren. Het bezoek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

Je maakt kennis met de nieuwste trends en technieken. Maar handige tips en trucs komen ook uitgebreid aan de orde.

Het is altijd mogelijk dat Gildewerk een cursus op locatie verzorgt. In overleg met een docent(e) kun je zelf het programma bepalen. Ook buiten deze cursussen biedt Gildewerk uitgebreide ondersteuning. Als je vragen heeft of wanneer er eens iets niet lukt, dan kun je ons altijd bellen, faxen of mailen. Wij staan je graag in je eigen taal te woord om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

Gildewerk Workshops 2023

Kaarsen- en zeepmaken voor activiteitenbegeleiders

Kaarsen maken

Basiscursus gieten en dompelen
Donderdag 11 april 2024

Workshops voor gevorderden
Donderdag 18 april 2024

Zeep maken

Basiscursus zeepmaken
Donderdag 16 mei 2024

Workshop voor gevorderden
donderdag 30 mei 2024

Workshop Cold Process
Donderdag 6 juni 2024