Ondernemers startup

Ambachtelijke producten zijn HOT.

Steeds meer consumenten gaan op zoek naar onderscheidende producten die niet als eenheidsworst van de lopende band zijn gerold.

Hoe speel je daar op in? Door ambachtelijk te produceren lever je een uniek product af en ben je onderscheidend van de concurrentie. Het mooie van kaarsen of zeepondernemer zijn is dat je creatief bent, eerlijk handwerk produceert wat zichzelf terugbetaalt in voldoening en omzet.

Gildewerk kan belangrijk advies geven, bijvoorbeeld waar je als startende ondernemer op moet letten.

Verder biedt Gildewerk een zeer compleet assortiment aan met hoogwaardige grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor een kleinschalige of grotere kaarsenmakerij- en/of zeepmakerij. Daarnaast levert Gildewerk voorlichting, inspiratie en trainingen voor ondernemers die het vak beter onder de knie willen krijgen of zeker willen zijn dat hun producten een succes worden – en blijven. Het Les Maîtres Savonniers kwaliteitskeurmerk weet steeds meer mensen te overtuigen van de gegarandeerde veiligheid van handgemaakte zeepproducten.

Gildewerk’s apparatuur en basisgrondstoffen voor kaarsen- en zeepmakerijen, in combinatie met de velen kleuren en geuren, staan garant voor professionele producten waar een snelgroeiende consumentenmarkt naar op zoek is.

Welk budget heb ik nodig om een kaarsen- of zeepmakerij te starten?

Maak kennis met het Les Maîtres Savonniers keurmerk. Het staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, helpt zeepmakerijen puur en plantaardig te produceren en profiteert van een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding.