Gildewerk zeepmaken

Zinvol en creatief zeep- en badproducten maken voor mensen met een beperking

Ambachtelijke zeep onderscheidt zich van fabriekszeep in uitstraling en variëteit. Zelfs bij de meest eenvoudige ambachtelijke handzeep valt dit direct op samen met de kwaliteit naast de fantasieloze fabriekszeep.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging.

En daarmee bedoelen we niet gewoon baden en douchen, maar genieten met alle zintuigen! Van een heerlijk warm bad met luxe badkaviaar, een zachtschuimend douchegel, een verfrissende scheerbeurt of een ontspannende massage.

De vraag naar kleinschalig, maar verantwoord vervaardigde producten is groeiende en daar kunnen zorginstellingen mooi op inspelen. Met onze zuivere grondstoffen, doeltreffende apparatuur en veilige werkmethoden, kan ook jullie instelling eenvoudig ambachtelijke zeep maken.

Wil je meer weten over onze ecologische, economische, veilige en verantwoorde wijze van zeep maken?

Of je nu gietzeep maakt, vloeibare zepen of badzout mengt, of stukken zeep maakt met onze zeepmachine, je maakt altijd producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Alsook aan de strenge Europese wettelijke eisen.

Als ambachtelijk zeepmaker kun je bovendien zeepproducten vervaardigen die in vorm, geur en kleur uitstijgen boven het gangbare. De mogelijkheden om je zeep “iets extra’s” te geven door een bijzondere vorm, verpakking, decoratie of personalisering zijn bovendien eindeloos.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

Gildewerk