Wie zijn wij?

Gildewerk voor instellingen in de zorgsector

De liefde voor het maken van kaarsen en zeep. Ideale activiteiten voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Gildewerk is al decennialang leverancier van benodigdheden voor kaarsenmakerijen en zeepmakerijen binnen zorginstellingen. Gildewerk verwierf in deze sector een bijzondere reputatie door de ontwikkeling van betrouwbare, ambachtelijke apparatuur van eigen ontwerp, het gebruik van zuivere, veilige grondstoffen en de toepassing van degelijke werkmethoden. Daarnaast onderscheidt Gildewerk zich door aandacht voor inspiratie en opleiding. De liefde en voldoening die het productieproces met zich mee brengt geeft ruimte aan persoonlijke ontplooiing, trots en een positief zelfbeeld.

Maak kennis met het Eerlijk Ambacht keurmerk

Het merk Eerlijk Ambacht biedt meerdere voordelen voor zorginstellingen. Zij profiteren van een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding bij de inkoop en uitstekende verkoopmarges voor hun producten.

Gildewerk helpt je Startup vooruit

Gildewerk helpt zorginstellingen om zinvolle en creatieve activiteiten te ontwikkelen voor mensen met een beperking. Nuttig, creatief, eerlijk handwerk dat zichzelf terugbetaald in voldoening, meerwaarde en omzet.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken