• Hier vind je alle grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor een kleinschalige of grotere zeepmakerij.


    Shop nu

Gildewerk kaarsen

Zelf kaarsen maken: Handgemaakte kaarsen zijn aantrekkelijker dan machinaal gemaakte kaarsen.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging met ambachtelijk gemaakte zeep- en badproducten.

Kaarsen maken voor ondernemers en instellingen

Kaarsen brengen licht, gezelligheid en geur. Door strakke fabriekskaarsen te vervangen door handgemaakte kaarsen, zorg je bovendien voor een uniek en persoonlijk detail. Bij Gildewerk vind je alle benodigdheden om kaarsen te maken. Van apparatuur tot aan hulpstukken, was, parfum olie en verpakkingen: wij hebben alles op voorraad. Kaarsen maken is zowel voor ondernemers als voor instellingen een interessante optie.

Zo passen zelfgemaakte kaarsen goed bij ambachtelijke ondernemers die zoveel mogelijk authentieke producten binnen hun bedrijf willen gebruiken en/of verkopen. Binnen een zorginstelling is het maken van kaarsen een leuke activiteit voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Veel mensen vinden het fijn om creatief bezig te zijn en de kaars vormt een leuk aandenken of een origineel geschenk.

Wens je meer informatie over hoe je zeep ondernemer kan worden?

Zelf kaarsen maken: leer de fijne kneepjes van het vak tijdens een workshop

Zelf kaarsen maken kan op twee verschillende manieren: door kaarsen te dompelen of kaarsen te gieten. Voor beide technieken vind je in onze webshop alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. Ons assortiment is zeer uitgebreid en blinkt uit in kwaliteit. Je weet hierdoor zeker dat de kaarsen goed lukken en er professioneel uit zullen zien. Dankzij ons ruime aanbod zijn de mogelijkheden bovendien eindeloos. Maak bijvoorbeeld heerlijke geurkaarsen of kies voor leuke kaarsjes in allerlei vormen en kleuren. Kaarsen maken is niet per se heel moeilijk, maar wellicht wel iets wat je even onder de knie moet krijgen. Bij Gildewerk organiseren we daarom workshops waarin we je alle fijne kneepjes van het vak leren.

Meer weten over kaarsen zelf maken?

Op onze website lees je meer over kaarsen zelf maken. Neem een kijkje in onze webshop om kennis te maken met ons assortiment of om direct je bestelling te plaatsen. Schrijf je in voor een cursus of workshop als je niet alleen alle benodigdheden voor het maken van kaarsen wilt kopen, maar ook alle technieken en belangrijke ins & outs wilt leren. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over de kaarsen, neem dan gerust contact met Gildewerk op. Bij Gildewerk voorzien we je graag van een persoonlijk advies. Zo helpen we je graag bij het opzetten van een kleinschalige of grootschalige kaarsenmakerij of bij het introduceren van deze leuke hobby bij jouw instelling. Ook met een klein budget ben je van harte welkom bij ons! Je bereikt het team van Gildewerk via de telefoon en e-mail.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken

Gildewerk